Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Nieuwsberichten

Overview

 • De nieuwe Arbowet 2017

  27 augustus 2017

  Met de vernieuwde Arbowet per 1 juli 2017 wil de regering de arbodienstverlening verbeteren door meer betrokkenheid van medewerkers en werkgevers, meer preventie op het werk en randvoorwaarden voor het handelen van de bedrijfsarts.

 • Killer Robots

  27 augustus 2017

  Oprichters van 116 bedrijven in de robotica en de kunstmatige intelligentie willen dat de Verenigde Naties dodelijke autonome wapens, zoals zichzelf besturende tanks en drones verbieden. Ze vrezen een oncontroleerbare wapenwedloop waarbij wereldwijd veel slachtoffers kunnen vallen.

 • Van jongs af aan groene vingers

  27 augustus 2017

  Al van jongs af aan wist hovenier Ron Nederveld dat het binnenleven niet aan hem besteed was. Een kantoorbaan was voor hem dan ook absoluut geen optie. In het weekend en tijdens schoolvakanties begon hij daarom als hulpje bij een hoveniersbedrijf. Een rol die hem op het lijf was geschreven!

 • Kennissessie Bitcoin en blockchain

  25 augustus 2017

  Als je in augustus 2010 voor 100 euro aan Bitcoin had gekocht, dan was je investering op 18 augustus 2017 ruim vijf miljoen euro waard geweest. Zeven jaar geleden kocht je één Bitcoin voor zeven eurocent, afgelopen week ging diezelfde Bitcoin voor ruim 3.800 euro van de hand.

 • Hoe versterk je de beleving van een merk?

  31 juli 2017

  Als marketeer is Jan Groenewoud gespecialiseerd in het ontwikkelen van merk- en marketingstrategieën die producten en consumenten dichter bij elkaar brengen. Hij heeft hiervoor omvangrijke kennis opgedaan van de media- en entertainmentbranche in opdracht van platenlabels zoals EMI, K-Tel en Magnum.

 • Privacygevoelige data in een open envelop?

  31 juli 2017

  Het is nog niet zo lang geleden dat de postbode tweemaal per dag langskwam op de Transvaalkade. We maakten gebruik van de breng- en haalservice van PostNL; de stapel inkomende post was indrukwekkend en de zak met uitgaande post behoorlijk zwaar.

 • Ruzie over duurzaamheid

  30 juli 2017

  De overheid zou er een toonbeeld van duurzaamheid van maken: de leveranciers van honderdduizend nieuwe bureaus, stoelen, tafels en kasten voor rijksambtenaren moesten voldoen aan de hoogste milieueisen. En dat gaat via een aanbesteding en deze procedure is uitgelopen op een enorme ruzie waar de rechter aan te pas moet komen.

 • Veranderingen beginnen bij jezelf

  30 juni 2017

  Ik kan er niet meer omheen. Deze week heeft de AFM recente uitkomsten van onderzoeken openbaar gemaakt. Door de digitalisering van alle media heb ik toegang tot vier kranten. In alle vier werd er in dezelfde stijl verslag gedaan van de bedroevende uitkomsten van het AFM onderzoek.

 • Achter de schermen met Paul Holterman

  30 juni 2017

  Afgelopen zomer nodigde Paul Holterman ons kantoor uit voor een rondleiding door Nationale Opera & Ballet (Stopera of NO&B) in Amsterdam. Het was een leuke en informatieve kijk achter de schermen bij een van de theaterzalen waar zijn expertise als zelfstandig theatertechnicus geregeld wordt ingeschakeld.

 • Cybercrime kennisbijeenkomst 16 augustus

  29 juni 2017

  Afgelopen periode is het bedrijfsleven meermaals getroffen door wereldwijde ransomware- en overige cybercrime aanvallen. Nederland staat internationaal op plek 4 (!) van meest getroffen landen. De beveiliging van informatie is dan ook een zeer belangrijk aandachtspunt voor het mkb.

 • more

Laatste Nieuws

Meest Gelezen