Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Nieuwsberichten

Overview

 • Architectura en Natura

  31 oktober 2017

  Met zijn bedrijf Architectura & Natura heeft ondernemer Gaston Bekkers voor zichzelf het beste van twee werelden kunnen combineren. Zo publiceert hij enerzijds mondiaal gelauwerde boeken gericht op studenten, professionals en liefhebbers van (landschaps-)architectuur en natuur.

 • Schade door een overheidshandeling

  31 oktober 2017

  Als burger of bedrijf kun je schade lijden door een rechtmatige of onrechtmatige handeling van de overheid. Een nette bewoording voor: de dupe zijn van een overheidshandeling. Afhankelijk van de situatie kom je als schadelijder in aanmerking voor nadeelcompensatie, planschade of schadevergoeding.

 • Wees onverschilliger

  31 oktober 2017

  In het dorp Laren is onrust ontstaan in de middenstand. Of beter gezegd onder een deel van de bevolking over iets in de middenstand.

 • Pensioenopties voor zelfstandigen

  29 september 2017

  Recente cijfers van het CBS tonen aan dat een kwart van de zzp’ers niets heeft geregeld voor later. Dat is niet alleen jammer: het is ook riskant. Want het pensioen is juist iets dat je wél moet regelen. En hoe langer je wacht, hoe minder gunstig dat kan uitpakken voor je.

 • Internet der dingen

  29 september 2017

  Het Internet der Dingen –dit is de mogelijkheid om allerlei objecten met het internet te verbinden- staat op het punt van doorbreken. Het systeem wordt ook wel het ‘Internet of Things’ of IoT genoemd. Providers roeren zich nu weer.

 • Liefde voor het kappersvak en elkaar

  28 september 2017

  Als jongeman van 21 kwam Australiër Tim Kelly eind jaren ’70 naar Europa om iets van de wereld te zien en rond te trekken. De reis en vooral Nederland bevielen zo goed, dat hij besloot om zich hier permanent te vestigen. Dankzij zijn kapperservaring vond hij snel werk bij een salon in Buitenveldert.

 • De nieuwe Arbowet 2017

  27 augustus 2017

  Met de vernieuwde Arbowet per 1 juli 2017 wil de regering de arbodienstverlening verbeteren door meer betrokkenheid van medewerkers en werkgevers, meer preventie op het werk en randvoorwaarden voor het handelen van de bedrijfsarts.

 • Killer Robots

  27 augustus 2017

  Oprichters van 116 bedrijven in de robotica en de kunstmatige intelligentie willen dat de Verenigde Naties dodelijke autonome wapens, zoals zichzelf besturende tanks en drones verbieden. Ze vrezen een oncontroleerbare wapenwedloop waarbij wereldwijd veel slachtoffers kunnen vallen.

 • Van jongs af aan groene vingers

  27 augustus 2017

  Al van jongs af aan wist hovenier Ron Nederveld dat het binnenleven niet aan hem besteed was. Een kantoorbaan was voor hem dan ook absoluut geen optie. In het weekend en tijdens schoolvakanties begon hij daarom als hulpje bij een hoveniersbedrijf. Een rol die hem op het lijf was geschreven!

 • Kennissessie Bitcoin en blockchain

  25 augustus 2017

  Als je in augustus 2010 voor 100 euro aan Bitcoin had gekocht, dan was je investering op 18 augustus 2017 ruim vijf miljoen euro waard geweest. Zeven jaar geleden kocht je één Bitcoin voor zeven eurocent, afgelopen week ging diezelfde Bitcoin voor ruim 3.800 euro van de hand.

 • more

Laatste Nieuws

Meest Gelezen