Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Paradise Papers

Paradise Papers

December 2017

Imtech varkenscyclus

Imtech varkenscyclus

Even stilstaan bij ‘De ronde van Brabant’

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Imtech en varkenscyclus

  29 december 2017

  In het jaar 2015 ging het beursgenoteerde bedrijf Royal Imtech NV failliet. In Het Financieele Dagblad (FD) doen onderzoeksjournalisten regelmatig verslag van hun bevindingen bij de reconstructie van deze fraude. Het is een complexe situatie en het verschijnsel van een kaartenhuis manifesteert zich.

 • Franchise, over en sluiten?

  30 november 2017

  Volgens een artikel in het FD willen franchisenemers van Intertoys dat het speelgoedbedrijf de concurrentie van buitenstaanders in de eigen webshop aan banden legt.

 • SoWieSo

  30 november 2017

  Op geheel eigen wijze stelt cartoonist & ontwerper Jeroen de Jager actualiteiten op uitdagende en spitsvondige wijze aan de kaak.

Agenda

Op de hoogte blijven?