Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Bitcoin & blockchain: een hype of de toekomst?

Bitcoin & blockchain: een hype of de toekomst?

Kom 18 oktober naar onze Bitcoin-bijeenkomst

Het nut van Branche in Zicht?

Het nut van Branche in Zicht?

25% omzetstijging voor restaurant Ko Chang

Ook sturen op realtime cijfers?

Ook sturen op realtime cijfers?

Online boekhouden volgens Annet Bollemeijer

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiƫnt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiƫnteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • De nieuwe Arbowet 2017

  27 augustus 2017

  Met de vernieuwde Arbowet per 1 juli 2017 wil de regering de arbodienstverlening verbeteren door meer betrokkenheid van medewerkers en werkgevers, meer preventie op het werk en randvoorwaarden voor het handelen van de bedrijfsarts.

 • Killer Robots

  27 augustus 2017

  Oprichters van 116 bedrijven in de robotica en de kunstmatige intelligentie willen dat de Verenigde Naties dodelijke autonome wapens, zoals zichzelf besturende tanks en drones verbieden. Ze vrezen een oncontroleerbare wapenwedloop waarbij wereldwijd veel slachtoffers kunnen vallen.

 • Van jongs af aan groene vingers

  27 augustus 2017

  Al van jongs af aan wist hovenier Ron Nederveld dat het binnenleven niet aan hem besteed was. Een kantoorbaan was voor hem dan ook absoluut geen optie. In het weekend en tijdens schoolvakanties begon hij daarom als hulpje bij een hoveniersbedrijf. Een rol die hem op het lijf was geschreven!

Agenda

Op de hoogte blijven?