Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiƫnt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiƫnteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Berichten

 • Zorgzame samenleving is nep

  3 augustus 2018

  Verzekeraars zetten risicovolle beroepen massaal buiten de deur. De kop van een krantenartikel waarin ook melding wordt gemaakt van verzekeringsadviseurs die alarm slaan. Taxichauffeurs, veehouders, dakdekkers, verloskundigen. Het wordt steeds moeilijker of zelfs onmogelijk om ook voor deze beroepsgroepen schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen af te sluiten.

 • Agressieve taxplanning

  4 juli 2018

  Steeds meer vermogende particulieren en bedrijven komen de laatste jaren negatief in het nieuws, omdat zij weinig of geen belasting betalen.

 • Omscholing voor overvallers

  31 mei 2018

  Een samenleving zonder contant geld is lastig voor criminelen. Daarom gaan zij over op nieuwe verdienmodellen. Aldus een artikel in het FD.