Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Het nut van Branche in Zicht?

Het nut van Branche in Zicht?

25% omzetstijging voor restaurant Ko Chang

Ook sturen op realtime cijfers?

Ook sturen op realtime cijfers?

Online boekhouden volgens Annet Bollemeijer

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiƫnt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiƫnteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Architectura en Natura

  31 oktober 2017

  Met zijn bedrijf Architectura & Natura heeft ondernemer Gaston Bekkers voor zichzelf het beste van twee werelden kunnen combineren. Zo publiceert hij enerzijds mondiaal gelauwerde boeken gericht op studenten, professionals en liefhebbers van (landschaps-)architectuur en natuur.

 • Schade door een overheidshandeling

  31 oktober 2017

  Als burger of bedrijf kun je schade lijden door een rechtmatige of onrechtmatige handeling van de overheid. Een nette bewoording voor: de dupe zijn van een overheidshandeling. Afhankelijk van de situatie kom je als schadelijder in aanmerking voor nadeelcompensatie, planschade of schadevergoeding.

 • Wees onverschilliger

  31 oktober 2017

  In het dorp Laren is onrust ontstaan in de middenstand. Of beter gezegd onder een deel van de bevolking over iets in de middenstand.

Agenda

Op de hoogte blijven?