Presteer jij beter dan je concurrenten?

Presteer jij beter dan je concurrenten?

We vertellen het je graag...

Altijd je gegevens op zak?

Altijd je gegevens op zak?

Ontdek de voordelen van online boekhouden

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben jij in voor een zelfstandige en uitdagende rol?

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • 'Lerend vermogen'

  31 januari 2017

  In je werk en privé stuit je wel eens op situaties die je op z´n zachts gezegd onplezierig vindt. Als zo´n incident of toestand dan na verloop van tijd en inspanning achter je ligt, komt de evaluatie. Kun je er lering uit trekken en die ook toepassen.

 • De scholingsvoucher

  31 januari 2017

  De scholingsvoucher is een tijdelijke door het UWV verstrekte subsidie voor een opleiding, cursus of training van maximaal € 2.500. De scholing moet leiden tot een door het ministerie van OCW, de branche, of sector erkend diploma of ervaringscertificaat. De scholingsvoucher is uiterlijk tot 31 december 2017 aan te vragen.

 • Kinderdagverblijf Ko

  29 januari 2017

  In 2002 begon Edith Moolenaar met Kinderdagverblijf Ko in de Westerparkbuurt van Amsterdam. Ze had sterk een eigen visie op de branche en een hoofd vol ideeën. Het doel was een kleinschalige en veilige plek creëren voor kinderen om in alle rust te kunnen groeien en ontwikkelen ('Ko' of 'Koh' betekent eiland).

Agenda

Op de hoogte blijven?