Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Berichten

 • Agressieve taxplanning

  4 juli 2018

  Steeds meer vermogende particulieren en bedrijven komen de laatste jaren negatief in het nieuws, omdat zij weinig of geen belasting betalen.

 • Omscholing voor overvallers

  31 mei 2018

  Een samenleving zonder contant geld is lastig voor criminelen. Daarom gaan zij over op nieuwe verdienmodellen. Aldus een artikel in het FD.

 • Innoveer of verdwijn

  3 mei 2018

  Onlangs kwam de Kamer van Koophandel / Handelsregister (KvK) negatief in het nieuws. Er zouden massaal contactgegevens zijn verkocht waarna die ondernemers zijn benaderd door partijen die ze iets wilden aansmeren. Waarom nu opeens zo’n aandacht voor iets dat al vele jaren gaande is?