Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Ook sturen op realtime cijfers?

Ook sturen op realtime cijfers?

Online boekhouden volgens Annet Bollemeijer

Het nut van Branche in Zicht?

Het nut van Branche in Zicht?

25% omzetstijging voor restaurant Ko Chang

Diefstal door eigen personeel?

Diefstal door eigen personeel?

Eenderde mkb kampt met interne bedrijfsfraude

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Annet Bollemeijer over online boekhouden

  26 april 2017

  Bollemeijer Opticiens uit Heemskerk is overgestapt op online boekhouden in Twinfield. Hoewel de overstap met enige onzekerheid werd aangekeken vormt online boekhouden ondertussen een waardevol en vertrouwd onderdeel van de bedrijfsvoering. Wij spraken met ondernemer Annet Bollemeijer over haar ervaringen tot nu en de reden om voor Twinfield te kiezen.

 • H.P. Compier & Zonen aannemers sinds 1868

  26 april 2017

  Deze maand stellen we graag ondernemers Hein en Paul Compier aan je voor. Het familiebedrijf waaraan zij de leiding geven bestaat inmiddels bijna 150 jaar. De eerste generatie van dit bedrijf werkte nog aan nationale monumenten zoals het Rijksmuseum in Amsterdam.

 • Bedrijfsfraude en interne criminaliteit

  26 april 2017

  Kort geleden heeft een cliënt van ons kantoor te maken gehad met verduistering van goederen door een werknemer op de werkvloer. Uit onderzoek blijkt dat fraude door het eigen personeel in de praktijk vaak voorkomt, namelijk bij 1 op de 3 bedrijven.

Agenda

Op de hoogte blijven?