Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Het nut van Branche in Zicht?

Het nut van Branche in Zicht?

Marcel Busser vertelt je graag zijn verhaal

Een administratie die altijd up-to-date is?

Een administratie die altijd up-to-date is?

Ontdek de voordelen van online boekhouden

Hoe zit het met jouw aansprakelijkheid?

Hoe zit het met jouw aansprakelijkheid?

Check of je goed verzekerd bent

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Goed verzekerd als beroepsbeoefenaar?

  28 februari 2017

  Als beroepsbeoefenaar bestaat er altijd een kans dat een foutje, hoe klein ook, grote schade kan veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan een architect die een foute berekening maakt of een advocaat die een beroepstermijn vergeet. Het risico bestaat dat de opdrachtgever jou als beroepsbeoefenaar aansprakelijk stelt voor de veroorzaakte (financiële) vermogensschade.

 • Op naar duurzaamheid in de elektrotechniek

  28 februari 2017

  Maandelijks stellen we op deze plaats een relatie uit ons klantenbestand aan je voor. Ditmaal spraken wij met Danny Holla van Hacar Elektrotechniek. Samen met zijn vader (Hans) en broer (Dave) richten de heren hun pijlen op het leveren van duurzame elektrotechniek.

 • Hoge raad verbiedt fiscus gebruik politiefoto's

  27 februari 2017

  Werknemers met een auto van de zaak moeten vanwege privégebruik van die auto een gedeelte bij hun inkomen tellen. Je mag die bijtelling geheel achterwege laten als je minder dan 500 KM per jaar privé rijdt. Als je weinig privé rijdt, is dat een aantrekkelijke escape om geen bijtelling te krijgen.

Agenda

Op de hoogte blijven?