Einde pensioen in eigen beheer

De nieuwe stand van zaken toegelicht op 9 november

Presteer jij beter dan je concurrenten?

We vertellen het je graag...

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

Homepage block 2 (afbeelding) CLOUD ACCOUNTING
Homepage block 3 (afbeelding)

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • column martin noordzij augustus 2016

  23 augustus 2016

  Maandelijks schrijft vennoot Martin Noordzij (AA) een column over dat wat hem deze maand is opgevallen in de media, maatschappij en onze praktijk. Dikwijls - maar ook weer niet altijd - staan deze onderwerpen los van elkaar.

 • Naheffing op AOW, pensioen en lijfrente voorkomen

  23 augustus 2016

  De medewerkersbijdrage van deze maand is geschreven door René Kuurstra. Hij geeft in heldere bewoordingen aan hoe je naheffingen kunt voorkomen op AOW, pensioen- of lijfrente uitkeringen. Voor veel mensen nogal eens een zeer onaangename verrassing.

 • Maak kennis met david hazes

  23 augustus 2016

  Maandelijks stellen wij een relatie uit ons klantenbestand voor. Dit geeft een mooie inkijk in de klanten waarvoor wij actief zijn. Deze maand is het woord aan David Hazes van Hazes Makelaardij uit Doorn.

Agenda

 • Bijeenkomst: einde pensioen in eigen beheer

  9 november 2016 19:30 - 21:00 Nieuwint & Van Beek
  Aanmelden

Op de hoogte blijven?

accountant

vennotabele kansen


Voor onze mkb-praktijk zoeken wij een ambitieuze tekenbevoegde accountant. We beloven je echter geen gespreid bedje. Deins jij hier niet voor terug en wil je weten wat wij je dan wel te bieden hebben?


Vacature Accountant Nieuwint & Van Beek Solliciteren

Meisje collega
Toetsenbord

assistent accountant

doe, durf & groei


  Als aanspreekpunt en onderhoud je intensief persoonlijk contact met cliënten. Een afwisselende functie waarin we veel verwachten op het gebied van meedenken, vooruitzien en realiseren.


  Vacature Assistent Accountant Nieuwint & Van Beek Solliciteren